Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kör henne på 90 grader



Tystnaden har aldrig varit så transparant
som när jag kom på dig med ett tatuerat luder
i tvättkorgen.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 516 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-08 14:55



Bookmark and Share


  rocksolid
Fantastiskt! Så väl funnet, hoppas det inte har hänt
2009-05-10

  micke marin
Hi hi hi, joråsåatteh, nämen det blir bra, vi kör 90 grader.. och annars är det bra?
2009-01-13

  Björn Karlsson
Härlig lyrik
kort och gott
2009-01-12

    Patrique
Det ligger en stor konst i att i detta korta format så knivskarpt elegant rättframt med ett pisksnärtande/pisksmärtande avslut
i en microsekund lämna läsaren i tystnad betagen...
Även i dina övriga sanningar,utsagor och konstateranden håller du samma fina kvalitet...
Förträffligt !
2009-01-09

  Maria Zena Viklund
jäpp hur snyggt som helst!
2009-01-08

  Carola Zettergren
HJÄLP!..så skönt att du är tillbaka igen!!!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja