Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris.


Ge mig två rosa.


Det var när jag sög på dörrhandtaget

till vårdcentralen

som min psykolog blev homosexuell.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 593 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-01-09 12:10



Bookmark and Share


  Magnus 7.0
Ge mig ett flygplan så jag kan flyga med detta mästerverk över hela landet, låt folket ta del av ditt geni!!!
Suck me sideways.
2014-07-19

  Hans Christian
*ASG* Tack för det.
2009-03-04

    Per Orsander
Jag kunde inte låta bli att skratta (=riktigt bra beröm).
2009-01-13

  Nina Ahlzén
gudomligt underbart!
2009-01-10

    papillon
Den här kan jag applådera hur många gånger som helst!!!
2009-01-09

  Carola Zettergren
Jag har inte glömt den!!!!:):)
2009-01-09

  absintum
Som sagt logiskt, snyggt och verkligheten överträffar dikten, ska själv iväg idag så tänker provsmaka handtaget.
2009-01-09

  Larz Gustafsson VIP
ASGARVAR!!
Obeskrivligt!
2009-01-09

  Cosmic Johanna
överraskar i sin livfullhet, titeln ger inga ledtrådar, applåder!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja