Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

turturduvor


jag delade mina vingslag med dig
men inatt sköt du fågeln i mitt bröst




Fri vers av inutimonster
Läst 719 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-03-10 16:51



Bookmark and Share


  Nattljus
Vad vacket skrivet!
2010-11-28

    ej medlem längre
Oj oj oj ojjjjjjjjjjjjjjjjjj vad duktigt skrivet, som alltid, du blir bara bättre!
2009-03-17

  Tera
Har läst denna flera gånger och den blir bara bättre..
2009-03-13

  Bjarne Nordbö
Aj, den kändes.
2009-03-13

  kvar i något jag lämnat
att du får till det med så få ord är inte dåligt. älskar dina texter.
2009-03-12

  dead_prez
Hej
2009-03-11

  Ove Aronsson
Mycket sagt med så få ord
Bra skrivit
2009-03-11

  korpfjäder
vacker bild, får en massa tankar om friheten i den öppna kärleken - den som också gör hjärtat så öppet att det lätt går att såra, eller döda, det liv som gör kärleken så värdefull.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster