Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Logiken i mitt liv.



Du pekar på mig med ett avklippt finger
och talar om mörker o isoleringstejp.
Jag kastar osaltade popcorn på din
blanka panna
och föreslår lobotomi.

Snart nog är det morgon.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 453 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-12 22:57



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Jag kan bara applådera....och hänföras och ...well...svära.... så...om jag låter dum nu... så är det för att jag sväääääär för du är så bra!
2020-11-16

  micke marin
Jo man behöver ju ta det lite lugnt ibland.. och bara vara..
lite lobotomi på den som stör blir bra..
hur logisk som helst tycker jag!
Lite salt nu bara så smaskar vi i oss popcornen istället!
2009-01-14

    Per Orsander
Det här är bättre än den mesta smörjan som skrivs!
Jag är svag för knorrar i slutet.
2009-01-13

  RogerIvan
Hmmm, det går ju att peka med ett avklippt finger, och lobotomi fixas enkelt med en stålgalje genom näsan eller bakom ögat. Slå på kaffebryggaren, morgonen är kommen...
2009-01-12

  Carola Zettergren
Glömde, finns en viss igenkänningsfaktor i denna! Livet är sällan logiskt även om man försöker vara det själv....
2009-01-12

  Carola Zettergren
GUD VAD ÄCKLIGT!..osaltade popcorn:):):)supersnyggt!
2009-01-12

  peter markurth
den satt ...rå,rak, tilltalande....
2009-01-12

  torbjörn j.
Fan vad jag gillar ditt sätt. Den här bara fastnar på mig! Men jag vetetusan vad jag ska göra utav den. Den bara är. Så ball!
2009-01-12

  Maria Zena Viklund
ja vi får hoppas det, ler bra skrivet!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja