Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neon är bara Du


I ett annat liv,
aldrig slut,
alltid lycka,
kom ihåg mig

Andra har
små pappskyltar
ej vattenfasta
nedtryckta här och där

Det har regnat så
många gånger
att deras namn
de är oläsliga

Men du skulle tvunget
monterat en neonskylt
med ditt namn
i mitt huvud

Alldeles nedanför
har du hängt en
monitor med ord
du sagt och inte sagt

Mellan varje mening
rullar texten
upprepande
gång på gång

I ett annat liv,
aldrig slut,
alltid lycka,
kom ihåg mig




Fri vers av Emma_med_t
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-08-26 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t