Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27 minuters mannen.



Han står som en blyg främling i dörren,

med vilsen blick och öppen mun.

-Vill du älska? Frågar jag

och målar ett övergångsställe

in till sängkammaren.

Nervöst river han bort hornhinnan

och låter rocken falla.

Du har 27 minuter att visa vad du går för

viskar jag och knäpper upp blusen.

Allt medans hans blick förblöder.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 536 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-01-13 00:06



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
27 minuter som jag gjort till en evighet. Pärla.
2009-08-22

  Rockalex
Vilket möte vilken klarhet
2009-02-01

  Alstermark
En text (till av dig) som skakar en till liv. Jag gillar din varmt lekfulla men stilsäkert trygga ordbehandling. Rader som "och målar ett övergångsställe / in till sängkammaren." är skönt förlösande.
2009-01-15

  Benjamin Jakobsson
fint. det enda jag undrar är vad du menar med att han river av hornhinnan och att blicken förblöder? Snygga meningar förvisso men förstår inte symboliken.
2009-01-14

  micke marin
Ack du grymma utnyttjerska...
men vilken märkligt livlös man..
2009-01-14

  Maria Zena Viklund
"målar ett övergångsställe

in till sängkammaren.

Nervöst river han bort hornhinnan

och låter rocken falla."

du är grym tjejen!
2009-01-13

  Annatengwall@hotmail.com
Oj vilka bra texter! Vilken tur att jag upptäckte dig - du är en ny favorit!
2009-01-13

  Svartsilver
Medans hans blick förblöder....wow !
2009-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Just det där med att du målar ett övergångsställe fastnar verkligen.
2009-01-13

  Carola Zettergren
HIMMELSKA MAKTER!!!!!...betyder att det är suveränt skrivet!!!!
2009-01-13

  torbjörn j.
Du spelar liksom upp små kortfilmer i skallen på mig med dina texter. Psykologiska och surrealistiska små filmer. Jättebra!
2009-01-13

  Sanningsägaren VIP
ja, jag återkommer
inget konstruktivt dock att komma med
bara så jäkla snyggt!
Tack!
Åsa
2009-01-13

  Bjarne Nordbö
Målar övergångställe till sängkammare,
-kan inte låta bli att älska. Så mycket du.
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja