Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter sexakten.


Jag ligger i fällknivsställning

under bordet

och petar dig i ögat

med en gaffel.

Du staplar vackra ord

på mitt bröst

och smickrar mig röd

med armen under huvudet.

Ingen annan än du kan spela så

nonchalant

efter att ha älskat med en galning.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 516 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-01-14 23:02



Bookmark and Share


  Rockalex
Galna är vi allihop en del är mer andra är mindre
2009-02-01

  peter markurth
detta är starkt och känns självklart,då du fäster orden i ögönen på läsaren med häftstift=rakt...eller spårar jag dualism???
bra text..
2009-01-19

  lodjuret/seglare VIP
att älska en galning måste vara roligt, det oväntade är då rutin förstås och allt som vanligt är kommer som en överraskning, kul text minsann, jag skall ta och spara den i min spann
2009-01-18

  micke marin
men varför under bordet...
mycket märkliga bilder..
men ändå en fullt normal situation.
Slår vad om att han röker där också... rökslingorna retar hans ögon men han visar inget av det..
2009-01-17

  Maria Zena Viklund
är det det som kallas för matchning?ler
2009-01-15

  RogerIvan
Jisses vilken stark bild du målar fram här. Det stänker styrka och frihet, jag gillar rakheten...
2009-01-14

  tom boreland
det är ju så
vi brukar
ha det
2009-01-14

  VildLilja
Skönt poetat!
2009-01-14

  Carola Zettergren
Cool kille det där....!!!!Snyggt!
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja