Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag är.



Trista nätter ligger jag
på varmvattenberedaren
och spottar i taket.

Ibland tycker jag att det är
normalt
men oftast inte.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 589 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-01-15 21:25



Bookmark and Share


  Rockalex
Det normala borde vara att ligga under varmvattenberedaren och spotta på läkaren
2009-02-01

  hawkeye
*L* Skön...
2009-01-31

    Jnåt
bara man inte ligger kvar när det börjar droppa från taket... :-D
2009-01-18

    ej medlem längre
och jag gillar känslan i dina ord.
2009-01-18

    ej medlem längre
Nattetid ligger jag vaken
på min säng
och hör Pappa Långben
studsa klickande mot tapeten

/ Gillar den! / R.
2009-01-17

  Maria Zena Viklund
det är det som gör att du är du, snyggt!
2009-01-17

  micke marin
Undrar vad det är för en liten figur som ligger där och spottar...
Man blir ju så nyfiken av bilderna.. måste vara varmt och gott där i alla fall.
2009-01-17

    Herr Ångest
VAd säger man!?

Lika grym som vanligt!

:)
2009-01-17

  tom boreland
har lagt fötterna i kakelugnen
det värmde
men luktade allan
dessutom
är proteserna
förfärliga
2009-01-16

  Hans w-art Westlund VIP
störtskön
2009-01-16

  RogerIvan
Ibland är det du skriver normalt
men oftast inte
Fast det är alltid bra
ofta bättre
ibland bäst
2009-01-15

  Carola Zettergren
Å du gör livet värt att leva, underbara människa!!!!
2009-01-15

    papillon
I min ungdom fanns hos en god väns familj (hans pappa var professor i psykiatri, en händelse som ser ut som en tanke) en gasvärmd varmvattenberedare. Den hängde som en 200 kilos bomb över vänster axel när man satt på deras mugg och sket. Den bar det lätt ångestskapande varumärket "VULKAN" på en prydlig mässingsskylt. Är det på den du brukar ligga och spotta i taket?? I så fall är det fullt normalt.
2009-01-15

  jeanfredrik
Underbar!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja