Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte gömma mig




När mörkret övergår
i gryningsljus
blottas mina gömställen
för en omvärld,
så avståndstagande,
jag stryps



Kurragömmaleken tog slut
där, under körsbärsblommorna
för mörkret övergick
till gryningsrött morgonljus
Blottade mig,
målade mig
i prismor






Jag kan inte längre gömma mig




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 656 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-20 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob