Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min grannfru.



Hon heter Berit,
kvart i sju kvinnan på tredje våningen.

-Vem fan är du egentligen,frågar hon
varje gång vi ses i porten.

-Maria, svarar jag
och slickar på Rusta-reklamen.


Jag tror aldrig att vi kommer bli vänner.










Fri vers av Maria Natasja
Läst 567 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-01-22 21:43



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Ler...över hur rätt fram denna är och.....det var ingen frimärke...det var ett reklamblad. In your face-poetry
2020-11-17

  hawkeye
En liten poetisk pärla....
2009-01-31

  Per Teofilusson
visst är det härligt när grannarna börjar att prata
2009-01-26

  mayhem and order
Fint!
Jag har en bra grannfru, vi gillar Jysk-reklamen båda två.
2009-01-23

  Maria Zena Viklund
men nog borde det finnas något bättre att slicka på än rusta skyltar,ler applåd!
2009-01-23

  Carola Zettergren
Hur tusan kan du veta att jag har en granne som heter Berit...
2009-01-23

  RogerIvan
Haha, vänta till du träffar henne i tvättstugan...
2009-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Ändå betyder "berit" just "förbund"...
2009-01-22

    Herr Ångest
Det tror inte jag heller.. hehe..

men å andra sidan.. man vet aldrig ;)
2009-01-22

  Suzy med punkterna
Härlig text
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja