Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ont dr Lindgren!



"Nu ska vi tycka synd om henne IGEN"
skrev läkaren på mitt senaste intyg och hostade besvärat.

-Hjälp mig då, kved jag och sög på en treo-tub.

-Pröva att sätta den i örat istället, fnittrade syster Eva elakt
och gav mig en klapp i ryggen, det skulle klä dig.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 362 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-23 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Guldröret+
2014-04-23

  Rockalex
Den där syster Eva det kallas väl maktövergrepp
2009-02-01

  RogerIvan
Vilket ställe...
En besvärad dr och en elak sköterska
i ett litet rum med kalla lysrör,
plastgolv som är spritat för att dölja gamla spyer och blod
Deras rum deras villkor...
2009-01-25

  Carola Zettergren
Treo...fasen de skulle förbjudas!!!..SNYGGT!!!
2009-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Vem anställde henne?
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja