Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa att du är värd det.



Säg vad du vill

och jag ska känna efter

om min solkiga brudklänning

är värd att lyfta på.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-26 21:45



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Fräckt och visst är det så att man ska känna efter, inte bara tacka och ta emot vad som erbjuds.
2009-01-31

  Nina Ahlzén
Grymt, rakt på sak..snyggt!
2009-01-27

  peter markurth
grym,rå realism,med känslig underton...man ser något här..
2009-01-27

  micke marin
Ord som får mig att tänka..
och bli lite.. jaa..
vet inte..
funderar..
2009-01-27

  RogerIvan
Oj ,vad bra,
så avskalad och enkel,
självklar och mkt tydlig.
Egentligen så är det nog inte så mkt mer komplicerat än så.
Men det kan vara mkt svårt att säga som det är,
och samtidigt få det att låta bra;)
2009-01-26

  Carola Zettergren
STRÅLANDE!!!!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja