Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lämnat dig.


Mina döda händer

vilar i ditt knä.

Så ont det gör min älskling,

att du inte såg,

när jag

försvann.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 325 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-27 17:25



Bookmark and Share


  Moniqa
Grymt bra...om en tragisk upptäckt
2009-01-28

  RogerIvan
Jag reser på mig och kastar in de gamla händerna i vedspisen där de värmer ganska bra.
Genom fönstret ser jag en liten mössa med en blond kalufs hasta iväg längs vägen bortemot skogen, och tänker att:
-Det hade väl räckt att ömsa skinn istället...
2009-01-28

  Carola Zettergren
Snyggt!
2009-01-27

  Blodros
Den här känns "farväl", som ett brev skickat långt därifrån.
Tyckte om denna..
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja