Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte lyssna till min egen längtan.



Våra urgröpta munnar har slutat tala

och himlen

som vi såg den

ligger sönderskuren under

sängen.

Snälla kväv solkatten som

enträget sätter klorna

i min hjärna.

För jag vill lobotomera bort

det sista minnet av dig.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 816 gånger och applåderad av 50 personer
Publicerad 2009-01-28 01:51



Bookmark and Share


  stig wikman
NEJ .
Men man orkar
läsa dig hur
länge som helst.

KRAM Å
APPLÅD . ( igen )
2014-05-30

    användarvänlig
Din överskrift är riktigt träffande.
2009-10-26

  Cosmic Johanna
Starkt...

Solkatterna blev så tydliga, en underbar bild att känna in.

Du är talangfull, har läst lite hos dig,

varma applåder!
2009-03-22

  Gisela Nordell
Mycket bra!Desperat.
2009-02-17

  CRAIDLARN
Sorgset
2009-02-15

  Tim Söderberg
gripande!
2009-02-01

  Johan Bergstjärna VIP
himlen sönderskuren under sängen
tragiskt...
men då var diktparet iaf i himlen...
vilket är glädjande iaf.
2009-01-30

  Just Emotions
riktigt bra skrivet!!
2009-01-29

  Eva Langrath VIP
Ilska och sorg uttryckta i ett rasande tempo som kryper innanför skinnet.

Eva
2009-01-29

  peter markurth
gränssar till att ha fått grepp om det vesäntliga..bra..
2009-01-29

  Carola Zettergren
Järnspikar...så snyggt skaldat!
2009-01-28

  micke marin
Ouusch sånt där är inge kul.. bra textat, du får fram bedövningen som man söker..
2009-01-28

    Freeway4
Bra!! Jag gillar slutet...

//F
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja