Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt våld.

Roa mig, genom att spela död

ligg blickstilla i mina armar.

Bara jag kan rida dig till liv,

och min lek har bara börjat.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 302 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-29 13:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt som en verbal orgasm!! Sådan vittomfattande livsbejakelse i så få ord!!! Rysligt bra!!
2014-05-31

  Lejonhjärtas poesi
Detta är minsann poesi, livgivande som attan!
2009-01-31

  peter markurth
den satt..
2009-01-29

  Carola Zettergren
SNYGGT!
2009-01-29

  Per Teofilusson
Gott att ta del av. Hela mannen som massagestav, att onanera sig med. Hur många är inte de bilder av kvinnan som en utbyggd hand om kuken på en runkande man, så säg.
2009-01-29

    Herr Ångest
Den här leken gillar jag! ;)
2009-01-29

  micke marin
Utmärkt läsning just nu! Jag känner mig nämligen lite död.
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja