Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att du gillar ugglor och är en fin o bra skrivarvän...kaffe??


Till Micke Marin. (Jag tror jag har dille!)



Det ligger en uggla i handfatet,

och en salamander i mitt öra.


En naken man på hallbordet,

från hyresgästföreningen.


Morfinet skulle göra mig smärtfri,

inte vän med hela världen.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 425 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-31 15:56



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Du skriver dig alltid in i mig.
2009-02-03

  Lyckohäxan Enediel
Du har ett härligt sätt att framföra saker på...målar sjuka bilder på näthinnor och släpper fram återhållna skratt :)
Micke kan känna sig stolt som hedras med den här braiga kuliga skapelsen!
2009-02-02

  micke marin
Du är en riktig vän du! Tar hand om dina gäster så bra... man undrar ju lite vad som hänt här.. en uggla i handfatet.. och en naken man på hallbordet! Sur realistiskt och härligt! Me like!
2009-01-31

  Carola Zettergren
Underbart till Micke, han blir nog jättetacksam för detta poem!!!!
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja