Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mister Dicky

lickylicky
mister
sticky

here i come
with my
dollhousehome

lickylicky
mister
dicky

do you love me now?




Fri vers av Jules Blues
Läst 378 gånger
Publicerad 2009-02-01 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues