Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kåt Dr Lindgren!


"Nu är hon upphettsad"
skrev läkaren i mitt senaste intyg
och tittade nervöst på mina okontrollerade
höftrörelser.

-Förbannade hynda, fräste syster Eva och
drämde mitt huvud i elementet.
Du är inte kåt, du är glutenallergiker!
Det är en jävla skillnad!




Fri vers av Maria Natasja
Läst 689 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-02-04 20:44



Bookmark and Share


  rocksolid
Hahahahahahahahahaha, helt underbart
2009-05-10

  lodjuret/seglare VIP
vilken tur att man bara är patient och inte läkare
2009-02-13

  Connie
Vill man ha lite värme och ömhet är elementet inte något bra alternativ!
2009-02-09

  RogerIvan
Är det inte så att det luktar olika om gluten och kåthet?
Kanske kunde Eva sniffa lite?
2009-02-06

  Rockalex
Om du och syster Eva sökte jobb som hula hula flickor vem skulle få jobbet
2009-02-05

  absintum
Grymt(rolig)!!
2009-02-05

  Carola Zettergren
Vad vore livet utan dig...jag bara undrar:):):)
2009-02-05

  Fredric
*skrattar*
2009-02-04

  Nina Ahlzén
försöker fatta varför jag älskar dina Lindgrenare-klart är att jag gör det! Syster Eva the sjukbiträde from hell rular fett.
2009-02-04

  Lena Krantz VIP
Ha ha ha....

skitkul dikt helt i dagens anda s a s...

underbar faktiskt!
2009-02-04

  thyra
Du vet jag gillar de här dr. Lindgren-texterna. Härligt att läsa!
2009-02-04

  © anakreon VIP
Nytt ordspråk:

Hellre kåt än
glutenallergiker!

Carl-Erik
2009-02-04

  Bjarne Nordbö
Hon skulle bara veta hur du njöt av smällen i elementet. Värmen som en total överaskning rätt in i huvudet.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja