Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara älskad Dr Lindgren!

"Nu vill hon ha kärlek"
skrev läkaren i mitt senaste intyg.

-Herre Gud, suckade ett nypermanentat
vårdbiträde och gav mig en morfinspruta.
Det bästa för dig
är att inte känna alls.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 488 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-02-04 21:43



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Att bli 'normal' med andra ord?
2009-03-01

  Skäl till själ
bokmärker denna o njuter
2009-02-10

  Connie
Ta bort sprutan! jag vill känna, ja denna känns verkligen!
2009-02-09

  RogerIvan
Hmm, det är lättare att få morfin än kärlek i vården.
2009-02-06

  Rockalex
häng dom i rånocken och låt dom gå på plankan
2009-02-05

  Carola Zettergren
ATTANS VAD SNYGGT!!!
2009-02-05

  Fredric
Härlig serie med härligheter...
2009-02-04

  Maria Zena Viklund
satir av högsta klass!
2009-02-04

  peter markurth
det var verkligen en bra satir..
2009-02-04

    Patrique
Ännu en krevad av skarpskuret gift....Likt en bister spansk infantinna uppstigen på sin spiktron gisslar du frikostigt...
Fick en vision...om en bokhandelskö om några år...där jag ställde frågan till ett blekt biträde -
-Har Ni den där trilogin om Dr Lindgren ?
-Nej tyvärr...slutsåld sedan länge...och jag hörde att förlaget inte hade möjlighet att få fram fler...
-Jasså....Märkligt....
-Nja...nu är det så att författarinnan slog ihjäl sin förläggare,tömde förlaget på tillgångar,köpte en
ranch i Tijuana...dansar salsa och röker Havanna...
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja