Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill dö Dr Lindgren!


"Nu vill hon inte leva längre"
skrev läkaren i mitt senaste intyg
och kastade min patientbricka i
papperskorgen.

-Ja men tulle-lille då jollrade syster Eva
och skrattade hånfullt.
Vissa dagar älskar jag dig mer än andra!





Fri vers av Maria Natasja
Läst 573 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-02-06 16:51



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
du vet att han går i pension i slutet av april..
2009-04-10

  Rockalex
Väl målad situationstavla
2009-02-07

  ¤Anne¤
asg. jag älskar verkligen dessa, mera!!!!!
2009-02-07

  RogerIvan
Läkaren stressar vidare och missar hela poängen,
men Eva hon biter inte den hand som föder henne...
2009-02-07

  Carola Zettergren
SNYGGSNYGGT!!
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja