Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand.


Om du inte räddar mig snart,

kommer jag aldrig någonsin

att bli fri ifrån mig själv.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 388 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-02-06 23:55



Bookmark and Share


  L-G
detta e en lite lurig en tycker jag- att villfaras att tro detta vara sanning e lockande :-)
2009-02-23

  peter markurth
stark smärta i tre rader,...
2009-02-09

  Connie
Så självutlämnade!
2009-02-09

  Maria Zena Viklund
vadå märklig? ibland fattar jag ingenting, jag ber för en hand ska komma som är stark nog att fånga.
2009-02-08

  Fredric
Om du inte räddar mig... Ganska intressant, att måla upp sig själv som offer och förlita sig på andras ansvar att rädda dig själv...

Intressant text...
2009-02-07

  Blåbäret
rakt och ärligt i sitt behov...fantastiskt märkligt uttryckt...gillar detta
2009-02-07

  micke marin
Märkvärdig text.. svår att inte läsa om och om igen...
2009-02-07

  RogerIvan
Oj vad bra den här är.
Sårbar och stark
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja