Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillbild

 

och tiden 

fryser fast

i en stillbild

 

innan stormen rasar vidare

 

och vi är bitar

av papper

som virvlar runt

tills vi fångas

i stillheten

 

lösgörs

förvandlade 

till svalor

 

men bara för ett ögonblick

 

tills vinden

hämtat andan

 

och vi är åter

pappersmassa

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-07 00:52



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Tycker du relaterar så bra här...vacker poesi!!!
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman