Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha min kärlek?



Helt ärligt,

gå ner på knä

och be en bön, för fan!

Låt mig stryka ditt svettiga hår

medans jag karvar i ditt hjärta.


Medans jag karvar i ditt hjärta.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 354 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-02-10 13:51



Bookmark and Share


  peter markurth
stark,rak,sann..
2009-02-11

  ¤Anne¤
ja hit men inte längre,
I Like!
2009-02-11

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja