Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när månen är ny och bluesrösten tysnat



det är förmodligen ditt pojkaktiga leende
hur dina ögon lyser upp
din dialekt
eller det faktum att jag bara vill klä av dig
när du står där och sjunger på scen

jag hör kyrkklockor slå fyra slag
men min klocka är bara halv ett
vad händer om natten
med klockor?
vad händer om natten
hos dig?

jag har tappat mina ord
men min bluesröst är kvar
jag vill stämma upp och få dig att falla
men
du kommer förmodligen inte se
jag är en liten tönt för dig
ingen som imponerar
hela förförelsen bara kreverar

jag önskar mig mod
och pondus
men än så länge
sjunger bluesrösten ikapp med klockor
och dikterna vilar på sin forna storhet
jag har tappat mina ord
på ditt sovrumsgolv

lägg dem i lådan med mina glömda saker
bredvid trosor tandborstar och skivor
glöm att jag sa nåt
glöm min bluesröst
så hörs vi
när jag blivit nåt
och du behöver mig
så hörs vi
när klockan slår fyra
klockan 00:30 en tisdag

så hörs vi
när månen är ny
och allt
är
förbi




Fri vers av kärleksbarn
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-12 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn