Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej, Dr Lindgren.........


"Sjukare än någonsin"
skrev läkaren på mitt intyg.

Fan vad skönt det är att bli bekräftad.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 513 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-02-14 12:01



Bookmark and Share


  Elin S
Skarpa skott. Bra.
2009-07-17

  Panda Delilah
om man hade den jävla turen
2009-03-07

  Ulf Popeno
Genast fick världen ett namn.
2009-03-01

  Skäl till själ
tunga ord! men ack så bra
2009-02-16

  Rockalex
Vem talar Lindgren om, sej själv eller dej?
2009-02-15

  hawkeye
Skönt få det skrifligt *L* Sköna dikter, gillar skarpt...
2009-02-14

  ¤Anne¤
bra skrivet, det står inte vem som är sjuk.. nu får jag verkligen tankarna igång på denna..
2009-02-14

  RogerIvan
Kanske är värdet på bekräftelsen högre
än värdet på friskheten
Kanske ger bekräftelsen glädje
kanske ger den glädjen känslan
utav just friskheten
2009-02-14

    Herr Ångest
Du är inte sjuk.......... du är bäst!!

;-)
2009-02-14

  Lili Samuelsson VIP
att bli sedd och få det skriftligt, det är fint
heja dej och dr L
2009-02-14

    FinnRaggarn
Fan vad skönt o få de på intyg.
2009-02-14

  Carola Zettergren
Mitt i krysset!!!:)
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja