Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alllt mellan Bara Ord och nakna sanningar, poetat med geschäftigt innehåll


Ordens visuella effekt när handgranater inte finns till hands!



Sanna mina ord eller kanske ännu hellre
mina ord sades vara sanna

Sanna höll inte med!
Då hon påstod att det var hennes!

Men som sagt ordat var det med både
konsonanter och gemener
men icke så verbalt som det kanske
skulle vara om det lästes högt

Raketpsykofarmaka
upp som en sol ned som en stekt fasan

Längtans dikt
Tänk om igår inte tillhörde idag!

Svinaktiga påstående
Kåtlätt (grilla rätt)

Verbatim CD-Burnout
Bränn aldrig hemma, det är olagligt!

Scratch my back
och du vinner min tiggarsjäl!

Dagssmekta sanningar
Du står på mitt ego . . .

och raketen brann av, färden
nådde sin kulmen vid Mars
där katterna samlats
för att idka högre berättigheter
omfamnade av solens glöd
Donna Summers sjöng en
glödande balad och Frank Sinatra
syntes inte till även om whiskyn
var av finaste sort så kläddes
Eva (även kallad julgranen)
endast i fikonlöv
Adam interrimmade i en Stand Upp
även kallad All(e)-Sing
Allé är konsten att kunna färdas
mellan träden

Lövat var det här!






 




Fri vers av DanSan
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-14 16:10



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh min vän.. vilken text.. det är ju precis som om man känner av dina tankar. och lever med dig,, kramar i massor och applåder.. Lasse
2009-02-14

  Måna N. Berger
Aj LÖVE jo!
2009-02-14

  Mr Lindemann VIP
I min späda ungdom gillade jag denna donna summer så

sedan växte jag upp och började tycka som alla andra
2009-02-14

  Michaela Dutius
JJag stannar också inför de orden...tänk om igår inte tillhörde idag...och jag funderar...tillhör igår idag...jag vet inte...kanske...som pärlot på samma radband..vårt liv är radbandet...men dagarna är så olika som två pärlor...tror jag...

du väcker tankar här...det är bra...det ska god poesi göra bland annat...
2009-02-14

  greajt
"tänk om igår inte tillhörde idag?"
åh det är ju det jag alltid fruktar
så mycket mer än allt annat för visst
vill man att det goda fortsätter?

skitbra text!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan