Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plötslig tanke.



Jag la dig åt sidan en stund

och tände en cigarett.

För jag vet inte riktigt än

om du är värd mig.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 386 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-15 19:00



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
När Nikotinhjärtats Rökringar Evaporerar ,då vet du
2009-02-16

  micke marin
Där satt den! Härligt nonchalant...
2009-02-15

  Mr Lindemann VIP
Blädrade lite förstrött på ditt omslag

Insåg så att du var tämligen ointressant

La dig då i bokhyllan mellan "Rädd att flyga" och "himlen kan vänta"
2009-02-15

  kirsti j.
fint. gillar detta

fint hur man kastas från en ganska vardaglig, världslig sak som att tända en cigarett, till någonting så mycket mer känsloladdat, abstrakt, allvarligt..

en oväntad vändning som ger stor effekt

och jag tycker om bilden jag får, av att plötsligt mitt i alla vardagsbestyr stanna upp och fundera över liv, kärlek, känslor..jag känner igen mig så väldigt..det händer mig nog ett hundratal gånger per dag..haha..får inte mycket gjort!
2009-02-15

  peter markurth
nycket bra..bland dina bästa.enkel,säger allt.
2009-02-15

    Noomi
mm.. en skön fundering.
2009-02-15

  Laijza
Fint som snus, tvi fan. ;-)
2009-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Vissa impulser skall man akta på och vara rädd om.
2009-02-15

  ¤Anne¤
behöver alltid ge lite tid för tanken!!
2009-02-15

  Carola Zettergren
Ja himlars vad underbart bra!!!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja