Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda kärleksdikt jag skrivit, är till dig.



Din frånvaro
är så smärtsamt närvarande
att jag stundom önskar mig död.

Du är så påtagligt försvunnen,
så långtifrån nära.

Så inte hos mig.

Min smärta ger mig ingen nåd älskade
och dina händer är så synligt osynliga.

Så tårfyllt transparanta.

Ditt inte vara är så hudnära
så hjärtskärande
att jag stundom önskar dig död.

Det hade varit så mycket lättare.







Fri vers av Maria Natasja
Läst 633 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-02-19 00:27



Bookmark and Share


  Skäl till själ
jävligt bra o sorgset...

"Ditt inte vara är så hudnära
så hjärtskärande
att jag stundom önskar dig död.

Det hade varit så mycket lättare."

att läsa detta är en ren njutning
2009-02-19

  stella
Magnifik!
2009-02-19

    FinnRaggarn
Applådernas hjärtskärande dikt ,Härligt skriven.
2009-02-19

    papillon
Med lätta händer leker texten med orden men leken är djupt allvarlig, obönhörlig, smärtsam och alldeles underbar - applåder, bokmärkes och applåderas en gång till
2009-02-19

  Ewa Flower
Vilken smärta! Du beskriver verkligen hur djupt det är att älska, vilken underbar närhet du har med dig själv! Det går rakt in! Varm hälsning EWA
2009-02-19

  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!!..och väldigt påtagligt skildrar du saknaden!!!
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja