Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom närmre.


Den dagen du vågar komma fram

och prata med mig,

ska jag ge dig skäl för din rädsla.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 522 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-02-22 19:19



Bookmark and Share


  Alfie M
Starkt!
2009-03-01

  © anakreon VIP
Är det inte just känslan av det
som hindrar en närmare kontakt?

Mycket välskriven och välfunnen
text som får en kraftfull applåd.
Carl-Erik
2009-02-23

  Blåbäret
Ja men självklart...kan inte bli bättre
2009-02-23

  L-G
Woow , nått så sagolikt vilken skärpa med tillhörande ödmjukhet.
Im impressed
2009-02-23

  Carola Zettergren
AJ DÅ!!!
2009-02-23

    MaryMo
Återhållet och explosivt. Kan tolkas som löfte eller hot. Gillar kraften i så få rader!
2009-02-22

  hawkeye
Rader som vibrerar...
2009-02-22

  Suzy med punkterna
Snyggt in i sista bokstaven
2009-02-22

  micke marin
men va fan.. nu vågar jag ju inte..
hi hi hi, så bra!
2009-02-22

  Ewa Flower
Känns som att det finns undertryckt ilska, eller? Väldigt mycket kärlek? Känsloladdad text! Som en tryckande bomb nästan!
2009-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att våga öppna sitt hjärta.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja