Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver dig död.



Jag tror inte du såg

när jag drog strumpbandet

av din älskarinna och åt hennes bröst.

När jag blottade hennes sköte och skrev

dikter i luften med istappar ifrån min själ.


Jag tror inte du såg

när jag blev världskänd i din etta

för den mordbrand jag gav er bägge.

Hur jag målade tavlor i all enkelhet


av era svarta kroppar.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 490 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-02-23 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och snyggt,
brutalt och bra!
2009-04-28

  Yrre VIP
Berörande stark.
2009-02-25

  lyckeli
märkligt
härligt
och bara snyggt
2009-02-25

  Rockalex
Handlingskraftig som vanligt
2009-02-24

    FinnRaggarn
Svartsjukans världskändis .

_______TACK__________

______MARIA__________
2009-02-24

  Ingmar Hård VIP
Behövs ännu mer beröm.
Men jag vill tillägga att titeln är klurig!
2009-02-24

  Ewa Flower
Jag känner en djup ilska som målas upp på ett expansivt sätt, skitbra!
2009-02-24

  absintum
Starkt destruktivt och väldigt snyggt!
2009-02-24

  Hans w-art Westlund VIP
stark
2009-02-24

  torbjörn j.
Håller med Ali. Tycker du är bäst så här.
2009-02-23

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!
2009-02-23

    Herr Ångest
Wow!!! såå bra... att jag nästan satte drickat i halsen...

En dunderapplåd och en klar bokmärkning.. det bästa jag läst på läänge!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja