Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund i gråterskans famn.


Tryckvågen ifrån mina ord

har ärrat dina ögonvitor

och nu sitter du självmordsbenägen

på fönsterbläcket.

Tio våningar upp.

Om jag älskat dig,

skulle jag virkat

navelsträngar i ditt namn

och sytt skyddsnät av mina händer.


Men hjärtat, tanken på att hjälpa dig

över kanten,

lockar mer,

än att någonsin igen

kyssa dina läppar.










Fri vers av Maria Natasja
Läst 447 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-02-24 20:08



Bookmark and Share


  micke marin
Ho ho ho, ingen nåd här inte...
stenhårt!
vicken gråterska!
2009-02-25

  Carola Zettergren
Järnspikar så snyggt!!!
2009-02-24

  Suzy med punkterna
Oj säger jag bara förstummad över styrkan
2009-02-24

  Ewa Flower
Hat och att älska känns så nära men ändå så långt borta!
2009-02-24

    FinnRaggarn
Alla bilder som man får på några rader ,gör att man vill börja virka navelsträngar utav tryckvågens tårar.
2009-02-24

  Rockalex
ha ha ha ha tack
2009-02-24

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-02-24

  Maria Zena Viklund
virkat navelsträngar i ditt namn, snyggt!
2009-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Skarpa kontraster här mellan kärlek och...ja...du vet...
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja