Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpper taget

där satt hon inlåst med det svarta
de sa att hon borde dröja där
precis som de visste
att hennes själ oftast dansade
i flykten

fascination i motsatsernas ytterligheter
förgyllt den tilltagande gråskalan
längst ut det svarta
ingen anledning dröja sej,
apati eller liv




Fri vers av jardan
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-06 22:39



Bookmark and Share


    Bim
...ja och som tur är så är inte varje dag lika,-bara snarlika,-eller hur...
2009-03-10

  -Ulla Tilemo- VIP
De sista raderna säger allt. Absolut allt! Och här blir jag stum, för att texten är så talande, så oerhört talande, och det finns inget mer att tillägga.
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan