Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg du mig?


Ibland kom hon inte hem på flera dagar,
ibland gick hon inte ut på flera år.

Kände du någonsin
min lilla hand på din bleka panna?

Mamma?!






Fri vers av Maria Natasja
Läst 548 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-03-09 19:07



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Instämmer till 100
med Ingemar Hård.
Carl-Erik
2009-03-10

  Ingmar Hård VIP
Du förtjänar verkligen alla läsningar på dina texter!
Starkt!
2009-03-10

  hawkeye
Touching...en verkligt gripande text.
2009-03-10

  Carola Zettergren
Tack för denna...
2009-03-10

  Maria Zena Viklund
ett barn utan seende ögon vad kan vara värre, starkt framför du det här!
2009-03-09

    Al Lanzon
Riktigt stark text!
2009-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Mycket gripande, Tash the Smash (hit).
2009-03-09

  friheten
Vacker srkiven
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja