Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överklassens vädjan.......


-Nu får ni förhelvete göra något,
skrek mormor åt handläggaren på
socialkontoret.
Ska flickan behöva ha det så här!?

Hela tiden höll hon min lilla hand.

Socialtanten bläddrade nervöst i
pappershögen med undantag
för de gånger hon stirrade på
mormors minkpäls.

Jag antar att det var den som räddade mig
den gången, ifrån fosterhem och stödfamilj.

Minkpälsen.

Istället fick jag en resa till italien.







Fri vers av Maria Natasja
Läst 327 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-11 11:06



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGSNYGGT!
2009-03-12

    ej medlem längre
visstere! ingen idé att gå dit om man ska behöva åka till italien! nä, en kretaresa fåre va annars skiter jag i det:-)
2009-03-11

  Night Soul Woman
Ah ja . . . Bra förmedlat! *applåder*
2009-03-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria!

En mycket talande bild... Hälsar Fredrik
2009-03-11

    FinnRaggarn
Maria Di Amore

Maria är en stark, eldig och frisk likör ifrån Italien - med accenter av kaffe, anis och en viss sötma.

Mycket God .
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja