Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en annan nu.


Än sen
om han inte är du!
Om han inte har dina händer.

Jag bara blundar hjärtat mitt.
Jag bara blundar.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 1525 gånger och applåderad av 70 personer
Publicerad 2009-03-14 18:00



Bookmark and Share


  Linda Olsson örn
men åhhh va bra! sjukt imponerad
2021-12-04

  Jan Linderoth
JAVISST!!!!!
2014-06-03

  Tillbringaren VIP
Shit, du är bra!
2011-05-30

  orange haze
en sådan kontrast mot vad jag har skildrat i en av mina texter, och budskapet är fullständigt annorlunda men på något vis så likt - nästan identiskt mellan raderna. i det jag skrev leker en undran, en fråga, var är du? medan dina rader genomsyras av hopp, överseende, nästan likgiltighet? likgiltighet på alla plan. positiv som negativ. både bra och dåligt.
den är väldigt fin, den här.
2009-05-20

  rocksolid
ja, som vanligt fångar du mig med dina texter.
2009-05-13

    Erika H
Enastående vacker text. Sagolik i sitt vemod och i sin känsla.

Vackert!
2009-03-19

  Hans w-art Westlund VIP
snyggt
2009-03-15

  Alfie M
Åhhh...Den här kändes i hjärtat!
Det naiva i "hjärtat mitt"
griper tag!
2009-03-15

  Rockalex
hjärtats käras

kraft

är stor
2009-03-15

  torbjörn j.
Bra. Den behöver väl inte kommenteras mer än så. Du fångar det bra.
2009-03-14

  Tawee
Har ni kommit på oss män?
2009-03-14

  Caprice! VIP
Självbedrägeri
fantasi ges fritt spelrum -
fortsätt blunda, hårt!

Lysande, vännen!
2009-03-14

  Mygg
Åh, den var fin!
2009-03-14

  Fredric
Stängt! En härligt insluten text, kort och verkningsfull på det egna lilla Maria sättet som bara du gör...
2009-03-14

    Annika J
Ja, den är verkligen värd att läsa. Skickligt komponerad!Det finns djup i din dikt.
Jag skulle nog funderat på kommatecknet efter än, om det behövs.
2009-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Och önskar att han vore...

"Close your eyes and think of England"
2009-03-14

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja