Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min psykolog förstår mig inte!!



-Vad skulle göra dig lycklig Maria, frågade min
psykolog och satte sig tillrätta i skinnfotöljen.

-En kåt polis och billigare bananpriser svarade
jag och drog åt hästsvansen.

Hon satt tyst en stund.
Eller snarare väldigt länge.

Sen tog jag taxi hem.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 627 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-03-16 15:50



Bookmark and Share


  rocksolid
serve ess! 15-0
2009-05-10

  Jonas Rudberg
Oj, den här gillar jag verkligen. Extremt stilsäker med precisa kollisioner mellan ord och den klockrena avslutningen. Sen får den mig att le med hela kroppen och det gör den inte sämre...
2009-03-27

    Virtute
Jag gillar hur du skriver!
2009-03-20

  Lili Samuelsson VIP
ja men hallå, du är ju så dråplig att jag blir glad, bara sådär serverar du och det är snyggt
2009-03-17

  Rockalex
Den där psykologen har grävt ner sin humor och lekfullhet i ett hörn i trädgården

slutat äta bananer

Diagnosen är kommunikationsstörningar
2009-03-17

  Rockalex
Hur ska en liten psykolog

som tappat bort

sin kåthet

kunna förstå

en stor själ

som du
2009-03-17

  hawkeye
...och jag gillar bara dina dikter så mycket...
2009-03-16

  Caprice! VIP
Hahaha! Vilken tur att du hade pengar till taxi - psykologer brukar kunna ta bra betalt...
Och bananpriset är verkligen hutlöst!
Men varför måste han vara polis?? ;-)
2009-03-16

  Nina Ahlzén
hon måste va bengalo-sån e min psykolog oxå. Kåta poliser å billiga bananer-2 av de mest viktiga sakerna på vårt partiprogram, join!
2009-03-16

  Maria Zena Viklund
ja vissa saker är svåra att kommentera:-)
2009-03-16

  Yrre VIP
Bra!!!
2009-03-16

  ¤Anne¤
ja men vad förväntar sig psykologen, du svarade på frågan ....
(det kanske var hennes önskan med med;) )
2009-03-16

  Carola Zettergren
Ibland tror jag att Teve programmet HJÄLP har snott sin ideer från dig....Lysande!!!
2009-03-16

  Hans Christian
jag storler, tack för det, stackars psykolog.
2009-03-16

    Nattviol
oprofessionellt
av henne - hon skulle
givetvis spunnit vidare på
banantråden, enligt mig!

(själv blir jag bara förbannad
varje gång jag ser kilopriset
på bananerna...)

; )
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja