Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mig själv.


det är inte för att du är borta

som jag gråter

Tre meter är hanterbart

Det är närvaron

av min egen

person

som skrämmer mig




Fri vers av Maria Natasja
Läst 625 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2009-03-19 16:28



Bookmark and Share


  rocksolid
hjälp, det här är bra - fast för jäkligt!
2009-05-10

  mayhem and order
Det här gör mej mörkrädd, tar mej tillbaks till terapitimmar, ångestmoln och hon vaffan hon nu heter som skriver böcker om självkänsla men skit samma för du prickar;inte bara ett diktjag( jag för fan jag ) utan en hel singelbefolkning känns det som.









Ibland, ganska ofta vill jag skrika; fatta då! "Jag" är grymt, se det. Du behöver inen annan för att va fin som få.....
....
men ord är en värdelös leverantör av sanningen!




Så det så
2009-03-21

  Hans w-art Westlund VIP
underbart
2009-03-20

  Rockalex
ha ha ha
2009-03-20

  Fredric
Riktigt snyggt... Applåder!
2009-03-19

  micke marin
Jo sånt där kan vara läskigt...
En självklart förklarande text utan bruksanvisning.
2009-03-19

  ¤Anne¤
wow vilka ord, vilken känsla, vilken nakenhet!
2009-03-19

  Gisela Nordell
förstummad..
bra är det..
men finner inte ord
2009-03-19

    Patrique
Tjusig sak av ditt signum...Så lite men med så mycket...och de ständigt efterlängtade avsluten med svårslagen precision i den
vändning endast Du är kapabel till...
2009-03-19

    Herr Ångest
Snyggt!!!!

Riktigt nice vändning där..
*stor applåd*
2009-03-19

  Carola Zettergren
Insiktsfullt och görsnyggt du!!!!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja