Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en man jag älskat.


Du


vad jag saknar mest

den sträva kinden

de klara ögonen

och rösten som alltid
frågade om jag ätit
frukost




Fri vers av Maria Natasja
Läst 1182 gånger och applåderad av 50 personer
Publicerad 2009-03-20 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
önska en tjej kunde skriva så om mig
2014-03-28

  Gisela Nordell
skön!
2014-01-06

    hejmartina
åh. frukosten som är den viktigaste måltiden på dagen och allt! Jordnära och vardagligt, det som känns mest
2010-11-14

  Marlboroman/Hg VIP
grym!
2009-05-08

    FinnRaggarn
Du måste skriva en BOK ,fantastiskt .
2009-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Praktisk omsorg väger tungt. Det jordnära.
2009-03-22

  Malinosa
Oj, vad fint. Applåderar frenetiskt dina alster!
2009-03-21

  Carola Zettergren
Mmm..fint och nära det här!!
2009-03-21

  hawkeye
Känns personlig, äkta... Du är grymt bra.
2009-03-20

  Rockalex
du får mej att le
2009-03-20

  Hans w-art Westlund VIP
det är de små detaljerna
som gör det hela
stort
2009-03-20

  Ingmar Hård VIP
Saker kan sägas på många sätt. Du skjuter ständigt prick.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja