Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan dikt.



Det är borta nu

skrattet

händerna

Märkligt hur man inser

i efterhand

att även prasslet ifrån

en morgontidning har sin

charm








Fri vers av Maria Natasja
Läst 426 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-03-20 22:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller sjörapporten i radio.
Vardagstryggheten, liksom.
2009-03-22

    Herr Ångest
Så få ord som ändå säger så mycket..

Bra!
2009-03-22

  Maria Zena Viklund
snyggt alstrat!
2009-03-21

  hawkeye
Skickligt fångat det personligt vardagliga minnet.
2009-03-21

  Ingmar Hård VIP
Du förtjänar verkligen alla dina läsare.
2009-03-21

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!!..för visst är det så..
2009-03-21

    ej medlem längre
Ja visst-tryggheten har sitt pris-prasslande pris!-Applåd!
2009-03-21

  Fredric
du gör det så enkelt. Du låter ljudet av en tidning och längtan att kännas så nära...
2009-03-20

  Lili Samuelsson VIP
åhh, det där vardagsprasslet som man kanske inte ens tänker på, men som märks när det inte längre är där
finfina grejer det här
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja