Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats illusion



En hjärtats illusion

hägrade vid horsionten

av smärtans öken




Jag sträckte mig efter den
och den försvann
i en kaskad av silverfjädrar




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 21:52



Bookmark and Share


  Erikjohansson
Enormt njutbar dikt!
väldigt vacker skriven.
Nog allt har vi alla hjärtliga illusioner.

Kom gärna förbi och läs mina dikter om du har tid!
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob