Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvindar VII (haiku)

Våren äger liv

Ljuset söker sig sin väg

Vintern somnar in




Bunden vers (Haiku) av Fångad i en Snöglob
Läst 548 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob