Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockan

Dansa, min docka
med löven
och vinden

Flyg, min docka
med fåglarna
och solen

Le, min docka
ty världen
är god

Spring inte, min docka
lämna mig inte ensam här




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 450 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-30 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob