Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosentörnen

Intet ont anande
lever jag på
intet ont anande

har en tagg i mitt finger
intet ont anande
en rosentagg

en tagg i mitt finger
från en röd ros
intet ont anande

en tagg svider till
som man har glömt
intet ont anande

glömmer den snart igen
och lever vidare
intet ont anande.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-02 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP