Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen då du bara är min

Den dagen
då du fångar vinden
för att förvara den
i en burk av glas

Den dagen
då regnbågen rämnar
och låter mångfärgat splitter
rämna ner
över ditt huvud

Den dagen
då Jorden går under
i mörkaste svärta
och dundrande smärta

Den dagen
stjäl jag ditt leende
och det blir mitt,
bara mitt

och ingen annans




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob