Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig pappa

dina händer med slitna förhårdnader
som alltid smekte min barndomskind

tystnaden som alltid värkte i mina
öron och dina trötta isblå ögon

alla de gånger jag kommit hem och
sett dig med annat i tankarna

alla de gånger då du skyndat dig
att ta bort den bortdrivna blicken

känslan av oro och ensamhet när
jag trodde att du inte ville ha mig där

jag saknar dig, pappa




Fri vers av Jules Blues
Läst 1599 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-19 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues