Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig.



Det ligger rosa ord på diskbänken

och en silkeslen dröm i mitt knä

15 meningar i besticklådan

och flera tankar i mitt tak.

Älskade,

Du får dem alla,

för var och en är till dig.






Fri vers av Maria Natasja
Läst 503 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-06-05 12:57



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
Vacker kärleks dikt!!Härligt att läsa dessa av dig med
2009-06-07

  Cizzi
att kärlek inte är polerad. Tack!
2009-06-06

  micke marin
ordning och reda får man säga.. allt ligger liksom färdigt på plats..
tills man ser upp i taket, ooooh!
2009-06-06

  hawkeye
Underbar...
2009-06-05

  Skäl till själ
så vackert..särskilt

"en silkeslen dröm i mitt knä

15 meningar i besticklådan"

jag är lite kär
2009-06-05

    leelee
Köket...hemmets kärna... :-) Vad fin!
2009-06-05

  Gisela Nordell
enkelt och ändå
genomsyrat av
tanke och känsla
2009-06-05

  Carola Zettergren
Oändligt vackert, tankarna högt i taket i dem ryms hur mycket känslor som helst..attans fint:)
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja