Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägg och syrén

Det ska ju finnas tid
att känna vårens lycka-
bestämt är det dags nu

men när jag kommer förbi
i uppförsbacke med cykeln
blommar både hägg och syrén-

då blir jag rädd
att tiden är för kort
och livet springer förbi...

Stanna cykeln och njut
av tiden som är nu,
det är maskrosornas tid!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP