Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Red.

Det blöder ur min stekpanna, mamma
parasiterna fräter mig sönder och samman
Det fanns något i lidandet som lockade mig
Jag är inte säker på vad det var längre
Jag vet bara att de kastar tomater på mig
i mina drömmar, mardrömmarna som jagar
Det blöder ur min stekpanna, mamma
Jag är ständigt på flykt undan dig
gömmer min rodnad i anklagelserna du gav mig

Jag har saknat ibland, inte dig
men tryggheten som borde ha varit du
Du och din uttalade besvikelse över mig
Det blöder ur min stekpanna, mamma
Det var något jag aldrig sa
men jag glömmer det igen när det handlar om dig
Runt dig pratar man i singular
plural finns inte i din värld, vi andra finns inte
Där finns bara du
Och jag blöder, mamma
Jag blöder i min stekpanna




Fri vers av Linda A
Läst 625 gånger
Publicerad 2005-09-27 22:53



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
lider med dig när jag läser detta
starka stycke
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A