Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsförvirrad.



Jag rör mig inte i motsatt riktning

medvetet

jag gör det för

att jag inte vet

hur fan jag ska bemöta målet!




Fri vers av Maria Natasja
Läst 632 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2009-06-23 01:01



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jo hur fasen ska det annars gå till!:)
2009-07-24

  rocksolid
alla mål är olika, så därför blir det svårt. Väl formulerat som vanlig och väl tänkt med...
2009-07-04

  Hans Christian
Superba rader :o)
2009-06-28

  Miss Mod
Applåderar, Du får till det!
2009-06-28

  Alstermark
Jag känner verkligen igen mig i det där. Men... slut ögonen, ta ett djupt andetag, och... rör dig åt det håll som kroppen själv vill röra sig åt. Och kom ihåg. Ingen position är en låst position. Det är fullt möjligt att välja sig vidare. Livet består av en lång räcka av val. Livet innebär rörelse.
2009-06-26

  RogerIvan
Jämfört med en del andra kanske.
för riktningen är din egen,
och målet ditt är där du siktar...
2009-06-24

  Ola Rydberg
Ja riktigt snyggt
2009-06-23

  Tjeckspeare
Enkelt och snyggt!
2009-06-23

  Suzy med punkterna
Alla vägar bär till Rom ändå.
Fint skrivet
2009-06-23

  micke marin
Ho ho och vad överaskad "du" blir när du knallar in med ryggen först i målet..
2009-06-23

  ¤Anne¤
bättre se det från håll innan man ger sig på det, du gör alldeles rätt
enkelt rakt och mycket bra beskrivet om dessa mål vi och andra sätter på oss själva
2009-06-23

  Caprice! VIP
Stackare, hur ska det gå...? ;-)
Då och då är vi nog fega lite till mans... (eller om man ska säga kvinns)
Väl uttryckt förvirring/frustration!
2009-06-23

  Blåbäret
fullträff här minsann...applåd!
2009-06-23

  Fånga dagen
snyggt skrivet
anna-karin
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja