Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik efter hjälp

Det är hemskt att känna att alla ens älskade vänder en ryggen när man skriker på hjälp.
Att inte få vara delaktig i deras liv.. det känns!

Det är hemskt när man än en gång skriver att man tar sömntabletter igen och få en annan reaktion än vad man letat efter.

Man får något mer subtilt och uttråkat till svar.
Kanske är det så att de har tröttnat på all dramatik.


.. Men kanske är det så att man försöker avbelasta sig själv genom att prata med sina vänner, istället för att svälja sina tystade skrik på hjälp?




Fri vers av Jules Blues
Läst 557 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues